Dukningar
Vi har på vår praktik på Palace Hotel varit med och arbetat i frukosten, lunchen och middagen. Vi har hittills änvänt oss av följande tre dukningar vid dessa tillfällen.
Nedan kommer då tre bilder som visar hur respektive dukning ser ut. Vid lunch och middag serveras oftast 3-4 rätter och när vi arbetat har det varje middag funnits två färdiga menyer att beställa.

Nedan kommer då tre bilder som visar hur respektive dukning ser ut. Vid lunch och middag serveras oftast 3-4 rätter och när vi arbetat har det varje middag funnits två färdiga menyer att beställa.

Denna dukning används vid lunch eller middag. Denna dukning innehåller fiskbestick, som naturligtvis används när man serverar fiskrätter.

Denna dukning används vid lunch eller middag. Dukas ofta också med vinglas.


Denna dukning används vid frukosten, en enklare dukning. Frukosten serveras som buffé, där gästen alltså får ta sin mat själva. Kaffedrycker serverar vi.
/Julie
/Julie